Valikko

b hyrynsalmi

Moisiovaaran koulu

Moisiovaaran koulu sijaitsee rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä, jossa on monipuolinen piha- ja liikkuma-alue. Luonnonläheinen ympäristö mahdollistaa liikkumisen ja retkeilyn niin kesällä kuin talvellakin. Koulu tekee yhteistyötä lähialueen kylien ja niiden asukkaiden kesken. Nykyisellään koulu on useamman kylän keskipiste, jossa kouluajan ulkopuolella toimii niin lasten kuin aikuistenkin harrastustoimintaa.

Koulussamme annetaan opetusta eskareille ja 1-6-luokkien oppilaille. Koulumme tukee lapsia yhteisöllisyyteen, me- henkeen, erilaisten ihmisten hyväksymiseen ja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen.

Koulumme tarjoaa yksilöllistä ja turvallista tukea oppilaillemme. Oppilaita ohjataan myönteiseen suhtautumiseen sekä koulunkäynnissä että kanssa elämisessä muiden ihmisten kanssa. Oppilasta ohjataan mukautumaan muuttuviin tilanteisiin ja toimintoihin.  Koulumme kannustaa oppilaita tiedonjanoon ja rohkeuteen kysyä ja ilmaista asioita.

Opetuksessa tärkeää on oppilaan arkipäivän taitojen kehittäminen. Koulumme tarjoaa tähän mahdollisuuden kodinomaisessa ympäristössä.   Moisiovaaran koulussa on turvallinen ja kestävään kehitykseen tähtäävä oppimisympäristö.

Moisiovaaran koulun pedanet

Rehtori/luokanopettaja Virpi Kyllönen, 044 7104 555

Moisiovaaran koulu
Moisiovaarantie 89
89540 Moisiovaara

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)