Valikko

b majoituspalvelut

Majoituspalvelut


Ukkohallan loma-asunnot

Tunnelmalliset ja viihtyisät loma-asunnot sijaitsevat Ukkohallassa ja ovat matkailijoiden käytössä ympäri vuoden.
Lisätietoja/varaukset: http://www.ukkohalla.fi


Ukkohalla SkiChalets

Ukkohalla Chalets on laadukas, erinomaisesti varusteltuja huoneistoja tarjoava hotelli. Se sijaitsee Ukkohallan parhaalla paikalla, keskellä palveluja ja harrastusmahdollisuuksia. 
Lisätietoja/varaukset: https://hotelukkohalla.fi/ski-chalets/


Loma-Laattaja

Loma-Laattaja on Ukkohallan matkailukeskuksen läheisyydessä sijaitseva hyvin varusteltu ja tilava hirsimökki (11 h), jossa majoitut kahden kesken tai vaikka suuremmalla porukalla. Tilaa alakerrassa on 80 m² ja yläkerrassa 40 m².  Laattaja sijaitsee Ukkohallan maisemissa, kätevästi Hyrynsalmi-Puolanka -tien varrella. Mökiltä pääset kätevästi Ukkohallan monipuolisten palveluiden pariin tai nauttimaan ympäröivien erämaiden kalastus- ja metsästysmahdollisuuksista. 
Varaustilanne: https://www.nettimokki.com/hyrynsalmi/5968
Varaukset myös Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Vapaa-ajankeskus Camping Vonkka

Camping Vonkka sijaitsee Hyrynjärven rannalla vain muutaman kilometrin päässä 5-tiestä sekä kuntakeskuksen palveluista. Alueella on 50 sähköistettyä vaunupaikkaa kangasmaastossa upean hiekkarannan lähellä, 16 erikokoista mökkiä, telttapaikkoja, ruoka-ravintola, terassi sekä rantalava, kaksi rantasaunaa, pesutupa, 2 sähkösaunaa. Harrastusmahdollisuuksia ovat mm. uiminen, minigolfrata, beach volley, lenkkeily, pyöräily, veneily ja kalastus. Ryhmille järjestetään tilauksesta juhlia, ruokailu, kahvitus sekä ohjelmapalveluita.
Lisätietoja/varaukset: p. 040 705 5723 http://campingvonkka.fi/  


Tololan lomat

Tololan lomat on mökkimajoitusta tarjoava yritys Luvanjärven rannalla Tololanniemellä. Viihtyisistä mökeistä löytyvät petipaikat 20 henkilölle. Täällä on mahdollista kalastaa (luvat sisältyvät majoitukseen), sienestää, marjastaa sekä metsästää (hirvi, jänis, kanalinnut). Opas on mukana tarvittaessa. Kohteessa voi myös lenkkeillä, soudella veneellä sekä nauttia savusaunan löylyistä. Lisäksi Tololan lomista löytyvät kokous/juhlatilat 20 henkilölle ja ryhmille on ruokailumahdollisuus tilauksesta.
Lisätietoja/varaukset: http://www.tololanlomat.fi/


Kemppaalan maatilalomat

Kemppaalan maatilalomat on kohde, jossa tekemistä löytyy, kuten metsästys, kalastus, marjastus, laskettelu, maastohiihto, suopotkupallo, maatilamiljööstä nauttiminen, luonto- ja kulttuurikohteisiin tutustumiset, rauhoittuminen, luonnosta nauttiminen. Tilalla voi osallistua maatilan arkeen tekemällä töitä eläinten parissa tai vaikkapa toukopellolla. Tilalla on lehmiä, hevosia, koira ja kissa.

Majoituksen voi valita aittamajoituksesta aina kalustettuun asuntoon asti, ryhmäkoon ja vuodenajan mukaan. Oheispalveluita ovat mm. tilausruokailu 10 - 50 henkilön ryhmille, kokouspalvelut, opastetut retket Hyrynsalmen ja Kainuun alueen luonto- ja kulttuurikohteisiin, marjastajien ja metsästäjien opastus, tilatuotemyynti, päreiden höyläys ja myynti, hitsaus ja koneiden korjauspalvelut
Lisätietoja/varaukset: Puh. 050-546 8260. 


Mustarinda

Mustarinda-talo sijaitsee Paljakan luonnonpuiston laidalla Kainuun toiseksi korkeimman vaaran laella. Ympärillä avautuvat ainutlaatuiset vanhan metsän alueet. Mikroilmastonsa ansiosta Paljakan vaaraketju on Suomen lumisimpia paikkoja. Mustarindan tilat on remontoitu ja varusteltu vuoden 2009 aikana kurssi-, majoitus- ja residenssitoimintaan soveltuviksi.

Majoituspaikkoja on yhteensä 18 ja seminaaritilat on mitoitettu 40 henkilölle. Tiloissa on pyritty toimivuuteen ja tunnelmallisuuteen rakennuksen alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Sisustus on toteutettu pääosin 1950-luvun kalustein ja tekstiilein. Rakennuksessa on kahdeksan kahden hengen makuuhuonetta, joista osaan mahtuu lisävuode. Yhteisiä tiloja ovat ruokasali, olohuone, saunaosasto, kylpyhuone/inva-wc, kaksi vieras-wc:tä, lisäksi kahdessa majoitushuoneessa on omat wc:t. Vieraiden käytössä on tarvittaessa myös noin 50m2 ateljee-/seminaaritila ja av-laitteet. Piha-alueella on puulämmitteinen sauna sekä hirsikota.
Lisätietoja/varaukset: http://www.mustarinda.fi


Vuokramökki-ilmoitukset

Sivusto http://www.mökit.fi/ sisältää tietoa kotimaisista vuokramökeistä, ja on maksuton sekä käyttäjille että ilmoittajille. Sivuston kautta voi ilmoittaa tarjoamistaan vuokramökeistä.

 

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

 

 

 

 Kirjaudu sisään

Hyrynsalmen kunnan Facebook-kanava

Hyrynsalmen kunnan Youtube-kanava

Hyrynsalmen kunnan Instagram-kanava