Valikko

b hyrynsalmi

keskiviikko, 15 maaliskuu 2017 07:39

Nuorten kesätyöseteli 2017

Ensi kesänä hyrynsalmelaisella nuorella on mahdollisuus saada kesätyöseteli. Hyrynsalmen kunta myöntää setelin kaikille peruskoulun 9-luokkalaisille sekä vuoden 2017 aikana 17 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille Hyrynsalmella kirjoilla oleville opiskelijoille. Toisen asteen opiskelijalla täytyy olla varmistettu jatko-opiskelupaikka syyslukukaudelle 2017.

Kesätyösetelin arvo on 270 € ja setelin haku tapahtuu hakulomakkeella (allaoleva linkki). Lomakkeita saa myös kunnantalon hallintopalveluista sekä yhtenäiskoulun opo:lta.

Hakemukset palautetaan osoitteella: Hyrynsalmen kunta, Hallintopalvelut, Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kesätyösetelin hakuaika päättyy 12.5.2017.

Kesätyöseteliä hakevalla nuorella on oltava lomaketta täyttäessään jo tieto tulevasta kesätyöpaikastaan eli lomaketta ei voi palauttaa ilman kesätyöpaikan tarjoavan työnantajan tietoja. Kesätyöpaikka voi olla yrityksessä, järjestössä tai Hyrynsalmen kunnan tai Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluksessa.  Nuori voi työllistyä myös kotitalouteen, mutta ei omaan kotiin eikä myöskään lähisukulaisen palvelukseen.  Työllistävän yrityksen ei tarvitse olla Hyrynsalmella. Työsuhteen on kestettävä vähintään kolme viikkoa ja palkan on oltava kullakin alalla noudatettavan työehtosopimuksen mukainen.  Työnantajalle tulee kesätyöntekijän palkkaamisesta myös kustannuksia (tuen määrän ylittävä osa palkasta ja palkan sivukulut). Kesätyöseteli on voimassa 1.6. - 30.9.2017. Myönnetty kesätyöseteli postitetaan 12.5.2017 jälkeen hakijoille.  Nuori antaa alkuperäisen kesätyösetelin työnantajalle.

Kesätyösetelistä antaa lisätietoja toimistosihteeri Pirkko Ohtonen p. 08 615 54823.

Kesätyösetelihakemuslomake

Ohjeet työnantajalle

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1

89400 Hyrynsalmi

kunta(a)hyrynsalmi.fi

Kunnan keskus/neuvonta
Puh. 08-615 5481
Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(a)hyrynsalmi.fi

Kirjaudu sisään