Valikko

b hyrynsalmi

tiistai, 12 toukokuu 2020 12:00

Nuorten kesätyöseteli 2020

Hyrynsalmen kunta tukee nuorten kesätöitä. Kunta myöntää setelin kaikille peruskoulun 9-luokkalaisille sekä vuoden 2020 aikana 17 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille Hyrynsalmella kirjoilla oleville opiskelijoille. Kesätyöseteliin ovat oikeutetut myös peruskoulun 8-luokkalaiset, joille kesätyöseteli voidaan myöntää viikoksi (5 työpäivää).

Kesätyösetelin arvo on 270 €/3 viikkoa tai 180 €/2 viikkoa ja 8-luokkalaisille 90 €/viikko. Seteliä haetaan hakulomakkeella (allaoleva linkki). Lomakkeita saa myös kunnantalon hallintopalveluista, yhtenäiskoulun opo:lta sekä Kiehimä-kierrätysmyymälästä.

Hakemukset palautetaan osoitteella: Hyrynsalmen kunta, Hallintopalvelut, Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kesätyösetelin hakuaika päättyy 30.4.2020.

Kesätyöseteliä hakevalla nuorella on oltava lomaketta täyttäessään jo tieto tulevasta kesätyöpaikasta eli lomaketta ei voi palauttaa ilman kesätyöpaikan tarjoavan työnantajan tietoja. Kesätyöpaikka voi olla yrityksessä, järjestössä tai Hyrynsalmen kunnan tai Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluksessa. Nuori voi työllistyä myös kotitalouteen, mutta ei omaan kotiin eikä myöskään lähisukulaisen palvelukseen. Työllistävän yrityksen ei tarvitse olla Hyrynsalmella. Nuori tulee ottaa työhön vähintään kahdeksi viikoksi (10 työpäivää) ja enintään kolmeksi viikoksi (15 työpäivää) ja 8-luokkalaiset viikoksi (5 työpäivää). Palkka määräytyy alan työehtosopimuksen mukaan. Palkka sisältää lomakorvauksen. Työnantajalle tulee kesätyöntekijän palkkaamisesta myös kustannuksia (tuen määrän ylittävä osa palkasta ja palkan sivukulut). Kesätyöseteli on voimassa 1.6. - 31.8.2020.

Myönnetty kesätyöseteli postitetaan hakuajan jälkeen hakijoille ja kesätyöntekijä luovuttaa setelin työnantajalle viimeistään työsuhteen alkaessa.


Kesätyösetelistä antaa lisätietoja toimistosihteeri Pirkko Ohtonen p. 044 7104 517.

Kesätyöpaikkahakemuslomake

Kesätyöpaikkahakemuslomake (pdf)

Ohjeet työnantajalle

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

Kunnanvirasto on suljettu 31.7.2020 saakka

 

 

 Kirjaudu sisään