Valikko

b hyrynsalmi

tiistai, 16 huhtikuu 2019 07:23

Nuorten kesätyöseteli 2019

Hyrynsalmen kunta tukee nuorten työllistymistä tulevanakin kesänä. Kunta myöntää setelin kaikille peruskoulun 9-luokkalaisille sekä vuoden 2019 aikana 17 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille Hyrynsalmella kirjoilla oleville opiskelijoille. Jatko-opiskelijoilla täytyy olla varmistettu opiskelupaikka syyslukukaudelle 2019.

Kesätyösetelin arvo on 270 € ja setelin haku tapahtuu hakulomakkeella (allaoleva linkki). Lomakkeita saa myös kunnantalon hallintopalveluista sekä yhtenäiskoulun opo:lta.

Hakemukset palautetaan osoitteella: Kierrätysmyymälä Hyryn Kiehimä, Hyryntie 31, 89400 Hyrynsalmi tai Hyrynsalmen kunta, Hallintopalvelut, Laskutie 1, 89400 Hyrynsalmi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemuksen voi myös toimittaa kierrätysmyymälä Hyryn Kiehimään. Kesätyösetelin hakuaika päättyy 26.4.2019.

Kesätyöseteliä hakevalla nuorella on oltava lomaketta täyttäessään jo tieto tulevasta kesätyöpaikastaan eli lomaketta ei voi palauttaa ilman kesätyöpaikan tarjoavan työnantajan tietoja. Kesätyöpaikka voi olla yrityksessä, järjestössä tai Hyrynsalmen kunnan tai Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän palveluksessa.  Nuori voi työllistyä myös kotitalouteen, mutta ei omaan kotiin eikä myöskään lähisukulaisen palvelukseen. Työllistävän yrityksen ei tarvitse olla Hyrynsalmella. Työsuhteen on kestettävä vähintään kolme viikkoa ja palkka määräytyy alan työehtosopimuksen mukaan. Palkka sisältää lomakorvauksen. Työnantajalle tulee kesätyöntekijän palkkaamisesta myös kustannuksia (tuen määrän ylittävä osa palkasta ja palkan sivukulut). Kesätyöseteli on voimassa 1.6. - 31.8.2019.

Myönnetty kesätyöseteli postitetaan hakuajan jälkeen hakijoille ja kesätyöntekijä luovuttaa setelin työnantajalle viimeistään työsuhteen alkaessa.

Kesätyösetelistä antaa lisätietoja työhönvalmentaja Kaisu Anttonen-Sirkkala p. 044 7104 552

Kesätyöpaikkahakemuslomake

Ohjeet työnantajalle           

 

                                            

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Varautumisinfo peruttu Kilometrikisa 2019 »

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

 

 

 

 Kirjaudu sisään