Valikko

b hyrynsalmi

keskiviikko, 23 tammikuu 2019 12:33

Rakennuslupa-asiointi sähköiseksi

Hyrynsalmen kunnan rakennusvalvonta on siirtynyt sähköiseen asiointiin. Jatkossa kaikki lupahakemukset (rakennus-, toimenpide-, purkamis- ja maisematyöluvat, toimenpideilmoitukset, työnjohtaja-asiat) käsitellään Lupapiste-palvelun kautta. Myös lupapäätökset tulevat Lupapisteeseen. Palvelussa hanke voidaan valmistella alusta loppuun rakennuttajan, suunnittelijoiden ja viranomaisen yhteistyönä. Palvelussa on käytössä myös sähköinen neuvontapyyntö eli voit esimerkiksi ennakkoon varmistaa tarvitsetko lupaa vai et.

Palveluun rekisteröidytään ensimmäisellä käyttökerralla joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteellasi ja itse luomallasi salasanalla.

Kirjaudu Lupapiste-palveluun tai anna pääsuunnittelijalle valtuus tehdä hakemus puolestasi. Hakemuksen tekeminen alkaa ilmoittamalla kohde, johon haet lupaa. Palvelu ohjaa sinua valitsemaan oikeat toimenpiteet hakemuksellesi. Tekemiesi valintojen pohjalta henkkeellesi muodostuu työtila, jossa voit täydentää hankkeen tietoja eri vaiheissa. Palvelu ohjaa yhteydenottosi oikealle viranomaiselle.

Lupapiste-palvelu on ajasta ja paikasta riippumaton, tarvitset vain internet -yhteyden.

Pikaopas Lupapisteen käyttöön

Yleisimmät kysymykset

Lupapisteen prosessikuvaus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vertaisveturi-koulutus Nukketeatteriesitys »

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

Kunnanvirasto on suljettu 31.7.2020 saakka

 

 

 Kirjaudu sisään