Valikko

b hyrynsalmi

maanantai, 08 tammikuu 2018 15:04

Hyrynsalmen kunta tiedottaa 8.1.2018

Tykkylumen aiheuttamat sähkönjakeluongelmat ovat Hyrynsalmella toistaiseksi ohi. Viime vuorokausi palautti tilanteen lähes normaaliksi. Pelastustoimi on purkanut vaaratiedotteen ja luopui yleisjohtovastuusta tänään klo:14.15, joten kuntakin palaa normaaliin perusvalmiuteen.

Hyrynsalmen alueella tykkylumi kuorma on edelleen runsasta, joten on odotettavissa, että pienempiä sähkökatkoksia voi vielä esiintyä. Asiakkaiden on hyvä tarkastaa sähköt myös kesämökeistä ja muista kiinteistöistä, joissa ei asuta vakituisesti. Sähkönjakeluverkon automaatio ei tunnista kaikkia pienjänniteverkon sähkökatkoja, joten korjaustyön nopeuttamiseksi pyydämme ilmoittamaan vielä sähköttä olevista kiinteistöistä Loiste Sähköverkon vikailmoitusnumeroon 0800 9 2500 (maksuton).

Myös Kainuun sote pitää yllä tehostettua valmiutta, eli on edelleen varautunut auttamaan kainuulaisia sähkökatkojen tai niiden jälkiseurausten vuoksi.

On huomattava, että lumiset puut voivat aiheuttaa vielä vaaraa kansalaisille kaatuessaan tai katketessaan. Raskaat lumitaakat voivat myös aiheuttaa sortumavaaran tai muita vaurioita kiinteistöille.

Hyrynsalmen kunta kiittää sydämellisesti kaikkia tilanteen hoitoon osallistuneita: omatoimisia kuntalaisia, vapaaehtoisia, yrittäjiä ja pitkää päivää tehnyttä henkilökuntaa sekä eri yhteistyöviranomaisia. Erittäin poikkeava tilanne onnistuttiin hoitamaan erinomaisella yhteistyöllä.

Hyvää vuoden jatkoa ja kiitoksia
Kunnanjohtaja Heimo Keränen

 

Hyrynsalmen kunta

Laskutie 1
89400 Hyrynsalmi
kunta(e)hyrynsalmi.fi
Puh. 08-615 5481
Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi(e)hyrynsalmi.fi

Aukioloajat

Kunnanvirasto on avoinna
ma - pe klo 9 - 15
(suljettu klo 11 - 11.30)

 

 

 Kirjaudu sisään